O nas2023-06-12T19:11:38+00:00

Spoznajte nas

Poštenost, strokovnost & izkušnje

Izredno celostna storitev podprta z individualnim pristopom do vsake stranke na osnovi 20 letnega dela v projektivi, nadzoru in gradnji pasivnih hiš.

100%

“Dobili smo vrhunsko storitev, več kot smo sploh pričakovali!”

Kvalitetetna projektna dokumentacija je osnova, svetovanje pri izboru materialov in komponent ter stalen in strokoven nadzor nad gradnjo pa zagotovilo za kvaliteten objekt.

Svetovanje pri projektni dokumentaciji in nadzoru izvedbe Pasivne hiše

Nudimo vam strokovno svetovanje ob nakupu parcele, med izdelavo projektne dokumentacije, definiranju izolacij, komponent ovoja in pri izvedbi objekta do vselitve.

Nadzor nad izvedbo je ključnega pomena za kvaliteten in predvidljiv prenos projektne rešitve v realnost in da bo objekt omogočal visoko bivalno ugodje. Med gradnjo zelo intenzivno in tekoče spremljamo gradnjo, snemamo gradnjo, delamo tekoče zapisnike o izvedbi del in zagotovimo, da bo izvedba kar se da kvalitetna in v dogovorjenih časovnih in finančnih okvirih.

Nudimo vam celostno storitev svetovanja in sestave toplotnega ovoja objekta z določitvijo vseh potrebnih komponent, ki so pomembne za pasivno gradnjo. Izdelamo celostno PHPP energetsko bilanco in jo skozi projekt doplonjujemo in optimiziramo ter pripravimo vse potrebno za pridobitev nepovratnih sredstev s strani Eko Sklada.

Sanjate o svoji pasivni hiši, ki bi vam nudila visoko udobje, zdravje in varčnost? Želite graditi z zaupanja vrednim partnerjem, ki ima bogate izkušnje in znanje na področju pasivne gradnje? Potem ste na pravem naslovu!

Mi smo skupina inženirjev, ki pokrivamo vse aspekte celostne projektive, nadzora in izvedbe pasivnih in nizkoenergijskih objektov. Od arhitekture, gradbeništva, strojništva, energetike, elektro inštalacij do drugih dejavnosti, ki so pomembne za uspešno gradnjo pasivne hiše. Naša prednost je prepletenost projektiranja, strokovnega nadzora, stalnega stika z gradbišči, posvetovanja s ponudniki gradbenih materialov, izvajalci, tujimi strokovnjaki in investitorjem. Tako vam zagotavljamo najvišjo kakovost storitev in zadovoljstvo.

Smo pionirji pasivne gradnje v Sloveniji. Na področju pasivne gradnje delujemo od 2002. Postavili smo več kot 248 pasivnih hiš, ki so dokaz naše strokovnosti in kredibilnosti. Strokovni tim se neprestano izpopolnjuje in sledi najnovejšim trendom in rešitvam na področju pasivne gradnje. Zaupamo le preverjenim sistemom gradnje in instalacij, ki so certificirani na Pasivhauss inštitutu v Nemčiji. Preizkusili smo že vse gradbene sisteme in naprave strojnih instalacij ter spoznali večino naprednih in enostavnih gradbenih rešitev, ki jih uporabljamo v naših projektih.

Naš cilj ni le izpolniti standard pasivnih objektov, ampak tudi ustvariti Dom z veliko začetnico. Dom, ki bo prijeten, lep in funkcionalen. Dom, ki bo varčen z energijo in prijazen do okolja. Dom, ki bo odražal vaše želje in potrebe.

Če se odločate za gradnjo pasivne hiše, se obrnite na nas. Ponujamo vam celostno storitev od projekta do objekta. Zagotavljamo vam kakovostno gradnjo, ki bo zadostila vsem evropskim kriterijem. Zagotavljamo vam tudi energetsko učinkovitost in natančnost izvedbe in svojo prisotnost in podporo skozi celoten proces gradnje.

Prepričani smo, da vam lahko ponudimo najboljši strokovni nadzor pri gradnji vaše pasivno hišo. Skupaj bomo uresničili vaše sanje!

Poglejte si nekaj pohvalnih mnenj naših strank:

“Zelo sem zadovoljen z izvedbo nadzora moje pasivne hiše. Ekipa je bila profesionalna, prijazna in ustrežljiva. Hiša je topla, svetla in udobna. Priporočam vsem, ki želijo živeti v prihodnosti.” – Marko K., Ljubljana

“Gradnja pasivne hiše je bila zame velik izziv, a sem se zanesla na strokovnjake, ki so mi pomagali pri vsakem koraku. Hiša je presegla moja pričakovanja. Je lepa, funkcionalna in varčna. Hvala za vaše delo.” – Ana M., Maribor

“Že dolgo sem sanjal o pasivni hiši, ki bi bila moj dom in moj ponos. Z vašo pomočjo sem uresničil moje sanje. Hiša je čudovita, prostorna in prijetna. Uživam v njej vsak dan. Hvala za vašo strokovnost in korektnost.” – Peter S., Koper

To so le nekatera mnenja naših strank, ki so se odločile za gradnjo pasivne hiše z nami. Če želite postati del naše zadovoljne družine, nas pokličite ali pišite. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pripravili ponudbo po meri.

0
Izvedenih pasivnih hiš
0
Projektnih dokumentacij
0
Nadzorov nad izvedbpo
0
Let izkušenj

STROKOVNI NADZOR NAD KVALITETO GRADNJE

Tu smo, da vam pomagamo

Z vami bomo prehodili celo pot od začetnega svetovanja pa do predaje kvalitetno izvedenega objekta v dogovorjenem roku in brez dodatnih del.

  • Svojo dejavnost imamo zavarovano.

  • Imamo ustrezno izobrazbo in dolgoletne izkušnje

Spremljajte naš napredek

Zadnje novice iz naših gradbišč

Go to Top