O nas2022-01-08T21:19:59+00:00

Spoznajte nas

Poštenost, strokovnost & izkušnje

Izredno celostna storitev podprta z individualnim pristopom do vsake stranke na osnovi 20 letnega dela v projektivi, nadzoru in gradnji pasivnih hiš.

100%

“Dobili smo vrhunsko storitev, več kot smo sploh pričakovali!”

Kvalitetetna projektna dokumentacija je osnova, svetovanje pri izboru materialov in komponent ter stalen in strokoven nadzor nad gradnjo pa zagotovilo za kvaliteten objekt.

Nudimo vam strokovno svetovanje ob nakupu parcele, med izdelavo projektne dokumentacije, definiranju izolacij, komponent ovoja in pri izvedbi objekta do vselitve.

Nadzor nad izvedbo je ključnega pomena za kvaliteten in predvidljiv prenos projektne rešitve v realnost in da bo objekt omogočal visoko bivalno ugodje.

Nudimo vam celostno storitev svetovanja in sestave toplotnega ovoja objekta z določitvijo vseh potrebnih komponent, ki so pomembne za pasivno gradnjo. Izdelamo celostno PHPP energetsko bilanco in jo skozi projekt doplonjujemo in optimiziramo ter pripravimo vse potrebno za pridobitev nepovratnih sredstev s strani Eko Sklada.

Smo skupina inženirjev s področja arhitekture, gradbeništva, strojništva, energetike, elektro inštalacij in drugih dejavnosti, ki zadevajo celostno projektivo ter izvedbo pasivnih in nizkoenergijskih objektov. Ravno prepletenost projektiranja, stalnega stika z gradbišči, posvetovanja s ponudniki gradbenih materialov, izvajalci, tujimi strokovnjaki in investitorjem vam zagotavlja najvišjo kakovost storitev.

Že vse od leta 2002, ko smo v Sloveniji “orali ledino” na področju pasivne gradnje do danes smo v Sloveniji postavili več kot 197 pasivnih hiš, ki nam in našim zadovoljnim strankam služijo v velikem zadovoljstvu. Strokovni tim se neprestano izpopolnjuje in po več kot desetletnih izkušnjah najbolj zaupa sistemom gradnje in instalacij certificiranih na Pasivhauss inštitutu v Nemčiji. Preizkusili smo že vse gradbene sisteme in naprave strojnih instalacij ter spoznali večino naprednih in enostavnih gradbenih rešitev, ki smo jih aplicirali v naše projekte.

Tako kot za standard pasivnih objektov tudi za nas velja, da je realno naš edini cilj kvaliteta in korektnost, saj v nasprotnem dolgoročno ne funkcionirata niti takšen objekt niti podjetništvo v povezavi s to stroko. Ne glede na standarde pa želimo izdelati Dom in ne le “stroj” z najmanjšo porabo energije.

Že več kot 197 zgrajenih in delujočih pasivnih ter še več nizkoenergijskih objektov so neizpodbiten dokaz, da smo sposobni speljati vsako naročilo OD PROJEKTA DO OBJEKTA.

Prepričani smo, da Vam lahko ponudimo celostno storitev, ter da smo korekten partner pri izvedbi Vašega objekta, ki bo Vam prijeten Dom, nam pa kvalitetna referenca. Ponujamo Vam torej storitev, ki bo zadostila vsem evropskim kriterijem za kvalitetno gradnjo, obenem pa bomo veliko pozornost posvetili tudi energetski učinkovitosti in natančnosti izvedbe.

0
Izvedenih pasivnih hiš
0
Projektnih dokumentacij
0
Nadzorov nad izvedbpo
0
Let izkušenj

STROKOVNI NADZOR NAD KVALITETO GRADNJE

Tu smo, da vam pomagamo

Z vami bomo prehodili celo pot od začetnega svetovanja pa do predaje kvalitetno izvedenega objekta v dogovorjenem roku in brez dodatnih del.

  • Svojo dejavnost imamo zavarovano.

  • Imamo ustrezno izobrazbo in dolgoletne izkušnje

Spremljajte naš napredek

Zadnje novice iz naših gradbišč

Go to Top