Kvalitetetna projektna dokumentacija je osnova, svetovanje pri izboru materialov in komponent ter stalen in strokoven nadzor nad gradnjo pa zagotovilo za kvaliteten objekt.

Svetovanje pri projektni dokumentaciji in nadzoru izvedbe Pasivne hiše

Nudimo vam strokovno svetovanje ob nakupu parcele, med izdelavo projektne dokumentacije, definiranju izolacij, komponent ovoja in pri izvedbi objekta do vselitve.

Nadzor nad izvedbo je ključnega pomena za kvaliteten in predvidljiv prenos projektne rešitve v realnost in da bo objekt omogočal visoko bivalno ugodje.

Nudimo vam celostno storitev svetovanja in sestave toplotnega ovoja objekta z določitvijo vseh potrebnih komponent, ki so pomembne za pasivno gradnjo. Izdelamo celostno PHPP energetsko bilanco in jo skozi projekt doplonjujemo in optimiziramo ter pripravimo vse potrebno za pridobitev nepovratnih sredstev s strani Eko Sklada.

Kaj mislijo stranke o nas

Poštenost, Strokovnost & Izkušnje

“Izredno zadovoljni”

Začeli smo sodelovati pri izdelavi PHPP energetske bilance in se glede na izrednos strokoven pristop odločili za gradnjo pod njihovim vodstvom. Vse kot dogovorjeno.

Pasivna hiša J

“Vrhunsko”

Izrednos strokovno vodenje od začetka do konca. Kilometrina v podjetju je očitna in se kaže na vseh področjih.  Gradnjo smo zaključili brez dodatnih del in v predvidenem roku.

Pasivna hiša A

“Profesionalno”

Izredno hvaležna za vodenje in strokoven pristop. Gradnja se je odvila izredno hitro in enostavno. Hvala za posvečenost projektu in oseben pristop.

Pasivna hiša T