Frequenty Asked Questions2022-01-08T16:30:09+00:00

Vrhunska strokovna pomoč pri gradnji

Tukaj smo za Vas

Zavedamo se, da je gradnja objekta stresna za Vas kot imvestitorje, saj s te  srečujete prvič. Mi smo tu za vas, da vam omogočimo kar se da enostaven prehod iz projekta do končanega objekta.

  • Vedno smo točni
  • 24/7 Za nujne klice
  • Garantirano zadovoljstvo

Izdelamo vam lahko celotno projektno dokumentacijo, vodimo vse postopke, pridobimo mnenja in Gradbeno dovoljenje. Izdelamo tudi celotno usklajeno PZI projektno dokumentacijo.

S pasivno gradnjo se ukvarjamo od leta 2002. Nadzor smo opravljali že na 197 pasivnih hišah, precej nizkoenergijskih in tudi ostalih poslovnih objektih.
Ja, pokrijemo lahko področje celotne Slovenije, tako s stališča projektiranja kot nadzora.
Vsekakor. Izdelali smo že več kot 250 PHPP izračunov in za vse objekte uspešno pridobili napovratna sredstva s strani Eko sklada.
Nudimo celovito svetovanje ob gradni objekta, izdelavi projektne dokumentacije, izboru materialov in vseh procesov, ki so potrebni za kvalitetno izvedbo objekta.
S stališča projektive in nadzora lahko ponudimo strokovno podporo za vse vrste gradnje in vse gradbene materiale na trgu.
Za naše stranke smo vedno na razpolago, saj se zavedamo, da je sprotno reševanje problemov ključno za dosego zastavljenih ciljev.
Svoje poslovne prostore imamo v sklopu pasivne hiše, ki je rezultat naše projektive, nadzora in izvedbe. Lahko vam predstavimo delovanje objekta in vse kar vas zanima.

vedno tam kjer se dogaja

Nekaj primerov naših projektov

Utrinki iz gradbišč

Zadnje novice

Go to Top