Smo skupina inženirjev s področja arhitekture, gradbeništva, strojništva, energetike, elektro inštalacij in drugih dejavnosti, ki zadevajo celostno projektivo ter izvedbo pasivnih in nizkoenergijskih objektov. Ravno prepletenost projektiranja, stalnega stika z gradbišči, posvetovanja s ponudniki gradbenih materialov, izvajalci, tujimi strokovnjaki in investitorjem vam zagotavlja najvišjo kakovost storitev.

Že vse od leta 2002, ko smo v Sloveniji “orali ledino” na področju pasivne gradnje do danes smo v Sloveniji postavili več kot 196 pasivnih hiš, ki nam in našim zadovoljnim strankam služijo v velikem zadovoljstvu. Strokovni tim se neprestano izpopolnjuje in po več kot desetletnih izkušnjah najbolj zaupa sistemom gradnje in instalacij certificiranih na Pasivhauss inštitutu v Nemčiji. Preizkusili smo že skoraj vse gradbene sisteme in naprave strojnih instalacij ter spoznali večino naprednih in enostavnih gradbenih rešitev, ki smo jih aplicirali v naše projekte.

Tako kot za standard pasivnih objektov tudi za nas velja, da je realno naš edini cilj kvaliteta in korektnost, saj v nasprotnem dolgoročno ne funkcionirata niti takšen objekt niti podjetništvo v povezavi s to stroko. Ne glede na standarde pa želimo izdelati Dom in ne le “stroj” z najmanjšo porabo energije.

Že več kot 196 zgrajenih in delujočih pasivnih ter še več nizkoenergijskih objektov so neizpodbiten dokaz, da smo sposobni speljati vsako naročilo OD PROJEKTA DO OBJEKTA.

Prepričani smo, da Vam lahko ponudimo celostno storitev, ter da smo korekten partner pri izvedbi Vašega objekta, ki bo Vam prijeten Dom, nam pa kvalitetna referenca. Ponujamo Vam torej storitev, ki bo zadostila vsem evropskim kriterijem za kvalitetno gradnjo, obenem pa bomo veliko pozornost posvetili tudi energetski učinkovitosti in natančnosti izvedbe.

nadzor1